Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 

35. 2019.09. Uj gusztusos filmet készít a Vegas Cannibál néven.

Ahogy megszokhattuk már elég beteg filmmel jelentkezik év végén a Vegas movie studió avagy uj nevén másik studió néven Psycho studió.

Többen a Superstár korszakhoz hasonlitják A Kannibál cimü film előzetese után az ujabb produkciót az mindenbizonnyal jelzés értékü lehet mindenki számára,hogy a filmben egy cigány származásu férfi emberi szivre vágyik. Milyen film lesz tehát még kérdőjel és az is mi a studió célja a jövőben, valószinüleg nem ez.

Az egyik studióvezető Magnum Nero elmondta,hogy csak is gyakorlás céljábol készült a Kannibál és azon kivül egy másik szintén beteg filmet sugalló címmel a Cigányterror.

Magnum Nero: csak is gyakorlás céljábol készültek apróbb alkotások. Mindig egy centivel előrrébb...ez a jelmondatom. Sok sok centi az előbb utóbb egy méter. Egy méterrel jobb filmet csinálni pedig nagy szó ebben az életben ahol pénz nélkül semmi sem megy. Kettő dolgot tehettem vagy csinálok pár kritikán aluli filmet teljesen nulla forintbol vagy pedig évek óta semmi. ÉN az utobbit válaszottam. Gyakoroljunk mert csak úgy  léphetünk előre. Szerencsére vannak akik követnek és biznak bennem.

Nem a csillagokat szeretném lehozni az égről de azt tudom,hogy az irány jó, és évekkel késsőbb már más szinten fogunk állni mint most. Ahhoz viszont beteg filmeket kell csinálni.

Magnum Nero és filmes studiója idén több filmen is dolgozik és mindenbizonnyal év végén kaphatunk is belőlük párat, és bár nulla forint költségvetésü Kannibás éa Cigányterror mégiscsak kecsegtető még ha tényleg kritikán aluli is.

Magnum Nero jövőre januárban viszont kijelöli az uj irányt!

 

 

 

 

34. 2019.03. Dátumot és posztert kapott Magnum Nero uj drámája.

Magnum Nero uj filmje az 5 év börtön 5 óra szabadság cimü filmhez érkezett egy poszter és egy pár fotó is valamint a  megjelenési dátum is ami oktober 11.

A film főszereplője Győri László az éjjel nappal budapestből és Magnum Nero.

33 2018.11.11: Magnum Néró elveszíti várandós párját.

Új filmet forgat Magnum Neró méghozzá egy teljesen új studió név alatt.

Az uj studió talán a stábot is jellemzi avagy a készülő és tervezett filmjeiket ugyanis a studió neve: New Psycho Studió és olyan arcok szerepelnek az uj filmben mint Győri László az Éjjel nappal Budapest motoros banda tagja avagy Csero Shadow a Gyilkos Bosszúbol, ée még sokan mások!

 

 

32.2016.09  A Gyilkos bosszú online premier oktoberben

Hamarosan, oktober 11-én kerül online vetítésre a Vegasék új filmje a Gyilkos bosszú cimü horror Isaac Vegas, Magnum Nero, és Csero Shadow főszereplésével.

 

31. 2016.08   A rózsaszín Pittbullal való közös filmröl

Magnum Nero azt irta nekünk,hogy a legfontosabb számukra,hogy minnél szorosabb kapcsolatot alakitsonak ki gyerekkoruk egyik meghatározó zenekarjával a Pittbullal. Közös film is tervben van, és alig várják a közös munkát. Magnumtol azt is megtudtuk,hogy egy zenés vigjátékot kapunk de mély vallásosok csak fél szemmel nézzék :)

 

 

 

31. 2016.03     Egy új horrorral jelentkezik a csapat immár áttérve a Vegas movie studió névre avagy új studió.

A 2013-ban összeverődött amatörfilmes csapat mostanra nevet avagy studiót alapított Vegas movie studió néven. A névváltozás azért kellett Magnum Néró szerint mivel gyökerestül változott meg a csapat mint technikai mint szellemi szinten valamint az elkébzelések és a célok is teljes fordulatot vettek legalábbis Magnumban. "Eddig szinte csak magunknak készítettük a kis videókat de mostanra eljutotta oda agyilag,hogy ne legyek ilyen önző és had lássa mindenki aki viváncsi ránk. Magyarország vagy Amerika? Igen, cél az USA hiszen hatalmas piac" így fogalmazott Magnum.

Ezek mellett egy újabb előzetes is fölkerült a youtube csatornára, Gyilkos bosszú címen.  A film egy pedofil férfiröl szól aki már elfelejtette a rég múlt szörnytetteit.

 

30. 2015.12     Pszichés eset: További karakterek és egy pompás zenekar

 

A Pszichés eset forgatókönyve mint már említettük 2013-ban íródott és azóta is íródik! Pontosítva az alábbi mondatot íródott egészen eddig mert a forgatókönyv végre elérte kiteljesedését! Ami azért nem baj vissza gondolva az elmúlt két és fél évre mert azóta várjuk már,hogy valami legyen végre ebböl a zseniális ötletböl és most már úton van a sikersztory :) Hiszen  a filmet már elkezdtük forgatni. A tömény forgatás ugyan még csak jövőre márcous/áprilisban kezdődik de egyébb jeleneteket folyamatosa fogunk rögzíteni mint ahogy azt tette is a főszereplő Isaac Vegas Egyptomban és ahogy tettük ezt a Budapesti köztemetőben! Fura és érdekes figurák is csatlakoztak a stábhoz és egy egészen nagyszerü dolog is úton van mégpedig az,hogy mostanában olvassa el a Rózsaszin Pittbull zenekar a forgatókönyvet és amint igent mondanak a dologra akkor lesz biztos,hogy a fronténekes Kassai Gábor és a gitáros Méhn Zoltán is csatlakozik a stábhoz mivel fontos szerepet kapna mind kettőjük! Én nagyon várom,hogy végre a film elérje kiteljesedését azaz bebirjunk ülni a moziba és megnézni az első eddigi igazi Pszichés Magyar függetlenfilmet! By Magnum


 

29. Elkezdődőtt a Pszichés eset (2016) címü több mint két éve dédelgetett és tervezett első igazi komolyabb hangvételü horror filmünk forgatása.

Az első forgatáson persze sok akadályba ütköztünk amit itt nem szeretnék bővebben firtatni és emellett a történeten is kénytelenek voltunk és vagyunk kicsit alakítani de csak is pozitív irány lesz a változás!

Nagyon optimisták vagyunk a filmet illetően és a jövő év a reklámrol valamint a film ismertetéséröl fog szólni valamint a magyar független és külföldi filmes pályázatokon való elindításárol, szerepeltetéséröl!

A film főszereplője Isac Vegas , Magnum Nero, Csero Shadow és Kelly Duken lesz, de a sornak még nincs vége mivel a stáblista nem merül ki ennyivel habár úgy gondolom ez is elég erős fölhozatal egy független filmtöl plána,hogy roppant erős karaktereknek örülhetünk és örülhetek!

A tervezett bemutató caak is 2016 és szerintem év vége fele de még addig sok víz lefolyik a dunán ugye mondanom sem kell!

 

Szerk: Magnum

 

 

2015.09

 

28. A SuperStar elkezdett vagy 3 filmet és a tervek között még vagy kétszer ennyi áll! Merre is milyen úton halad tovább a csapat? Kis közös interjút is fogok készíteni a csapat tagokkal amiböl érdekes válaszokra számmíthatunk!

 

A SuperStar filmstudió az imént három filmet is elkezdett forgatni.

Ahogy megtudtam két drámát és egy horrort, tehát egy politikai filmet és egy másik egyszereplős (Magnum Nero) szereplésével készült filmet és egy horrort ami A villámcsapás címet kapta.

Ahogy hallottam a SuperStar arculata szinte teljes változáson megy majd keresztül. Technikai fejlődés és több tag kiszált a bandábol de jöttek is újak.

A kérdéseim (én Varga Andrea) fogom föltenni a srácoknak. Én kissé elfogult vagyok velük. Azt végképp ne kérdezzétek kedveseim,hogy miért és mi váltotta belőlem ki ezt az érzést! Talán ha őszinte akarok lenni akkor a Csero Shadowwal szorosabb kapcsolatom álltal lettem ilyen elfogult :) Habár még a banda nagyon a filmezés elején van, Magnum Nero azt mondta idő kérdése és valóban olyan filmeket csinálnak amikre sokan kiváncsiak lehetnek. Állítja ők nem az effektezésre alapoznak hanem az alakításokra!

Én ezzel teljesen egyetértek! Interjúk hamarosan!

Szyyaasztok

V Andi

2015.06

.

 

27. Horror vagy horror's? A vadászat

Ezt a címet kapná az alábbi cikkünk, mivel úgy tűnik a filmes csapat a Pszichés eset (2016) címü horrorukon kivül egy vagy még további horrort is tervez! Mi több, hamarosan elkezdhetik forgatni a Vadászat címü horrort aminek főszerepében egy kisvároska vadászai vannak akik azért indulnak a hatalmas erdőbe, hogy levadásszák a számukra veszélyt jelentő mostanában egyre többet fölbukkanó és már emberi áldozatért felelős farkast.

Főszerepben: Csero Shadow, Magnum Nero, Glozer Norbert, Szücs Gábor, Oscar Rocker,

egy kis erdeivároskában egyre másra tünnek el a háziállatok. Egy farkasra gyanakodnak a város vadászai, de amikor már emberi áldozatot is követel az ismeretlen vad, a csapat nem gondolkodik, elindul megkeresni és kilőni a feltehetően éhes és hatalmas farkast.

 

26 2015.04

A fiatal amatör filmesek horrorban, drámában és vigjátékban bizonyíthatnak!

FILMHETEK cikk írója vagyok, aki részben szerkeszti ezt az amatörfilmes oldalt,hogy támogassam cikkekkel és hirdessem a megjelenő filmjeiket a FILMHETEK online filmes ujság keretein belül és túl, angliában és magyarországon is!

Csero Shadow és Magnum NeroSuperStar két alapító tagja az idei évben erőteljesen bizonyíthatnak miután idén veszi kezdetét a Pszichés Eset címü Horror, avagy Pszicho triller kategóriát is képviselő erősen idegfeszítő film, aminek tervezgetése immár másfél évre nyúlik vissza! A film alaptörtébete megmaradt de sokat bővült a történet és új arcokat avagy karaktereket is kapott a sztori! Magnum Nero azt mondta, az új karaktereknek köszönhetően a film csak is jobb és ütősebb lehet! Habár a főszereplők mellett , szintén további fontos karakterek jelentek meg, mint pl a doktor aszisztensét alakítóHornyák Gabriella aki meglepő de Pszichiátrián dolgozik. így nem áll majd tőle messze az aszisztens szerep! A főszereplő Magnum Nero, Szűcs Gábor ésCsero Shadow mellett fontos szerepet kapott még Glózer Norbert is aki most igazán megmutathatja mire képes. A filmben szerepel még a balatoniKalocsa Ágota is aki erős karakter jellemével erősítheti a stábot!

Ezek után vagy előtt sem ér véget a stáb kalandja, ugyanis több studió is megkereste a fiatalokat, vigjátékkal majd egy külföldi szinész főszerepére ugrik be Csero Shadow egy drámába, mivel eredetileg a főszerepet játszó lengyel szinész eltörte a lábát!

Nem utolsó sorban egy fekete komédia is vár a srácokra, méghozzá egy Olasz Geordano Bruno szinész mellett mutathatják meg tudásuk. A film egy orosz keresztapárol szól aki bosszut áll megbecstelenített lányán akit megcsalt a jegyese!

 

2014.12 A Pszichés eset címü filmben mindenki pszichés eset lesz!

A Pszichés eset címü új filmet a csapat jövő nyár elején fogja forgatni. A filmet már több mint egy éves tervezgetés előzte meg. Azóta a forgatókönyv is sokat újult, íródott és bővült! Az a egy biztos,hogy a filmben szinte mindenki pszichés eset lesz, tehát a film címe találóbb sem lehetne!  Magnum elárulta a film lehetséges több karakterrel is bővül ugyanakkor az eredeti történet megmarad,

'Elek Doktor (Magnum Nero) a legkülönbféle betegekkel találta már szemben magát az elmúlt évek pszichiátriai munkája során. Elek doktorhoz azonban egy olyan személy érkezik akin maga a doktor is ledöbben, ugyanis a különös beteg már sokszor próbálta eldobni magától az életét, de eddig mindig megúszta. Utálja saját magát és Istent is. Elek doktor talán legnehezebb időszaka elé néz..."


 

25. Egyenlőre 2016-ban lesz a Pszichés Eset bemutatója!

A Pszichés eset címü horror filmünket amiket az első nagyobb dobásunknak szánunk jövőre kezdjük a forgatását. Úgy szeretnénk ha nyár elején elbirnánk kezdeni forgatni és év végén illetve 2016-os év elején bebirnánk mutatni!  Nem szabad tévednünk, ezt a filmet minden erőnkkel és szivünkkel kell megcsinálni!!!


Pszichés eset (2016)

A Pszichés eset címü filmben mindenki pszichés eset lesz!

A Pszichés eset címü új filmet a csapat jövő nyár elején fogja forgatni. A filmet már több mint egy éves tervezgetés előzte meg. Azóta a forgatókönyv is sokat újult, íródott és bővült! Az a egy biztos,hogy a filmben szinte mindenki pszichés eset lesz, tehát a film címe találóbb sem lehetne!  Magnum elárulta a film lehetséges több karakterrel is bővül ugyanakkor az eredeti történet megmarad,

'Elek Doktor (Magnum Nero) a legkülönbféle betegekkel találta már szemben magát az elmúlt évek pszichiátriai munkája során. Elek doktorhoz azonban egy olyan személy érkezik akin maga a doktor is ledöbben, ugyanis a különös beteg már sokszor próbálta eldobni magától az életét, de eddig mindig megúszta. Utálja saját magát és Istent is. Elek doktor talán legnehezebb időszaka elé néz..."


 

24. Két korábbi filmes kiszállt!

Szollár Bence és testvére Balázs hagyta el a filmezést immár végleg!

Bence úgy hagyta el,hogy még közös munkánk is lett volna, gondolok itt a Pszichés eset címü filmre amit jövőre forgatunk, és A gyermek címü filmet sem fejeztük még be! Viszont jobb így, a kettönk közötti munka már sehogy se ment volna. Pótoljuk szerény személyét, reméljük erősebb karakterrel! :)

 

2014.09

 

23. Kérlek titeket kövessétek a youtube csatornánkat és nézzetek minket!

http://www.youtube.com/user/MAGNUMMEN/videos

A Pszichés eset címü Pszicho-horror filmünk forgatása csak jövőre várható! Amit nagy lépésnek szánunk legfőképpen magunk és persze a nézők felé is.

2014.08.06

 

22. Elkezdődőtt a Super Horror forgatása "A gyermek" címen.

A film főszereplője és rendezője Magnum Nero míg másik szereplője Szollár Bence aki egyben forgatókönyvírója is a filmnek.  A női főszerepet Melinda Mirror játsza.

A film egy nőröl szól, akit megfenyeget az ördög, vagy elviszi a gyermekét vagy pedig szül neki egy kisbabát. A nő az utóbbira hajtaja a fejét. Nem szeretné elveszíteni kislányát így inkább egy gyermeket hoz világra az ördögnek.

2014.05

 

21. Első horror film forgatására készül a SuperStar, még a Pszichés eset előtt

 

Hamarisan kezdődik legújabb filmünk forgatása, ami egy Sátáni Horrorfilm lessz. Számunkra ez vízválasztó a horror műfajában, hiszen első horrorunkat fogjuk forgatni, így remélem jól alakul, illetve úgy ahogy mi elterveztük és mi szeretnénk! A film eléggé zavartkeltően döbbenetes lessz.

A film a Sátánrol fog szólni, és leendő földreszülött szörnyetegéröl amit egy halandó hoz világra.

A film főszereplője Szollár Bence, Nyilas Melinda, Magnum Nero és Csero Shadow sem hiányozhat.

2014.05.12

 

 

20, Megjelent Csero főszereplésével "A Joker játék" címü thrillerünk

 

19. Folyamatosan megvalósuló filmtervek a SuperStarban

 

NAgyon sok tervünk van amik folyamatosan valósulnak meg nem éppen mindig úgy ahogy elkébzeltük és a legjobban, de hát ez az amatörség, viszont vannak olyan kis filmek amik meglepően jól sikerültek, mint pl az "Egy órával a mennyország előtt" címü fekete/fehér némafilm.

2014.03

 

18. Összeverődött a banda, film készül ismét Magnum módra

 

Egy újabb forgatáson vagyunk túl, egy thriller/horror ami egy nevelőintézetben történt gyilkosságrol szól

 

2014.01

 

17. A mai nap folytatódott a Dr.Fuso címü uj filmünk forgatása!

Az online premier jövőre februárra várható!

2013.12

 

 

16. Egyszerre több filmünk is készül!

Most lett kész a Drog, de már ma is forgattuk legujabb filmünk egyik jelenetét a Dr.Fuso címü filmhez, ezmellett pedig még a Vallomás címü film befejező jelenetét forgatjuk és hamarosan jön a Bérgyilkosok törvénye, a Bosszú címü filmünk pedig szintén készülőben van.

 

2013.12.14

 

15. Legújabb filmünk a Drog címmel már a youtube-n és a halivudon

Drog (2013)

Rendezte: Magnum Nero

Főszerepben: Csero Shadow

 

http://www.youtube.com/watch?v=JB_nW2rcDew

www.halivud.hu

2013.12.14

 

14.Podmanicky István új készülő filmje

Eddig még titkos a produkció aminek a forgatása jelenleg zajlik, annyit elárulhatok szerintem,hogy nem fogunk csalódni Podiban hiszen egy nagyon gyors akciódús filmre számíthat mindenki aki csak megfogja, és márpedig megfogja nézni sok film rajongó abban biztos vagyok! Szóval hamarosan, még idén ha minden igaz láthatjuk Podi új dobbantását amiben mi is kaptunk egy kis szerepet! Köszönet Podi, egy élmény volt,remélem nem az utolsó! :)

Magnum

2013.09

 

 

13. Folytatódik a Bérgyilkosok törvénye forgatása

Folytatódik a készülőben lévő akciófilmünk a Bérgyilkosk törvénye címü film forgatása! A film leg hamarabb is Decemberre készül el,persze utómunkálatokat is beleszámítva.

 

2013.08

 

12. Szerb és 3 halott

Szerb és 3 halott a címe annak a rövid thrilernek amit nemrégiben forgattunk le Johnny Cashsal és a Szollár testvérekkel.

2013.07

 

 

11. Befejeződött a Füstbement terv címü dráma!

A mai naptol (2013.05.03) lesz láható a film youtuben és DVD-re is kifog kerülni szük körünkben.

 

2013.05

 

10. Csero ujra bérgyilkos bőrébe bújik Magnummal!

Bár nemsok jót jósolhatunk két bérgyilkostol akik egymásnak ugronak amiért eggyikük megsérti a Bérgyilkosok törvényét!

Cím: Bérgyilkosok törvénye (2013)

R: Magnum Nero,

Fr: Magnum Nero, Szollár Bence

Szereplők: Csero Shadow, Magnum Nero, Szollár Bence, Csépány Dániel

 

2013.05

 

 

9. Bombajó cim helyett a "Füstbement terv"k

Bombajó helyett a Füstbement terv címet kapta legujabb filmünk! Az utómunkálatok mégcsak most kezdődnek majd el,ugyhogy egyenlőre a megjelenés pontos dátumát nemtudjuk!

A film két építkezési vállalkozórol szól akik gyilkosságon törik a fejüket.

 

8.Hamarosan uj filmünk jelenik meg!

Véget ért legújabb filmünk a "Bombajó"címü dráma forgatása,habár a munka további része azaz az utómunkálatok mégcsak majd msotfognak elkezdődni!

A film két építkezési vállalkozórol szól akik képesek lennének eltetetni láb alól ügyfelüket aki nemfizeti ki a munkájuk!

 

7. Dráma kategóriába tartozik a következő filmtervünk!

Az OROSZ RULETT nevet kapta az egyik uj filmtervünk ami jelenleg is kidolgozás alatt tart! A cím azthiszem mindent elárul igy fölölsleges is bármit irni a történetröl.

.

 

6.Ujabb taggal bővült a mindenkifilmje

Egy ujabb filmkedvelő és szerető taggal bővült honlapunk és egyben persze a "stáb". Balszó Bence az aki már régóta irja a saját ötletéböl fakadó forgatókönyveket! A minap volt egy megbeszélésünk több filmmel kapcsolatban is és az már biztos,hogy több film is tervben van még az idei évre.

Magnum

"2013.04"

 

5.Négyes parti a Show címü kisfilmben!


A kisfilmet Szilveszterre tervezem kiadni,de meglehet hamarabb is megvágom,és szerkesztem! Tulajdonképpen nem egy kisfilmröl van szó,hanem egy önfeledt hülyéskedésröl kis játékrol,csak "magunknak" szép emlék lesz!.

R: Magnum Nero

Szereplők: Johnny Cash DeScheda, Magnum Nero, Doryna, Zsolt.

Kiadás: 2014


.

 

 

 

4.Tervben egy dráma


Már régóta szeretnék forgatni kisfilmet a drogozásrol,és bemutatni egy ember leépülését! A terv megvan,és ha minden jólmegy akkor idén elis készülhet a DROG címü kisfilm.

2013.04.

(Dráma)

 

.

 

 

3.Egy uj kisfilm!


Helyszín: Vasútállomás, történet: az utazás!

Leforgattuk legujabb kisfilmünket ami nemsokára DVD-n is kifog jönni persze igy baráti körben! Külön büszke vagyok a borítóra de a film is nézhető szerintem!

Magnum

2013.04.

.

 

2.KEMÉNY TÚRA A MÁTRÁBAN

Imádunk túrűzni! Legalábbis én (MAGNUM) és Csero! Csero már tíz éve járja a Hanák kolos túrákat a Hanák kolos túristaegyesület által. Nem is csoda,hogy ő a 36kilométeresen ment énpedig a 26. Nekem ez bőven elégvolt ahhoz, én nemrég kezdtem még a Teljesítménytúrázást! Cserora viszont nagyon büszkevagyok hiszen nagyon erős teljesítményt nyujtott!  Hajrá és gratula CSERO!

MAGNUM

2013.04

 

1. AMATÖRFILMESEK

Megnyitottuk saját weboldalunk ami rólunk szól,illetve a kis saját filmjeinkröl!

Ezen oldalon keresztül akár üzenhettek is vagy akár fölvehetitek velünk a kapcsolatot! Mindenre nyitottak vagyunk amellett,hogy mindnyájunknak megvan a saját élete munkássága.

Várunk mindenféle filmötletet, filmtervet! Szívesen csatlakozunk is ha időnk engedi! Ezenkivül még nagyon sokrétüek vagyunk a hobbijainkat illetőleg!

Mindenesetre jelenleg az "ada-vincikod@freemail.hu` emailcímen értek el minket!

 

 

 

 

 

 

.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!